Pages

ITALIA



Italiensk mat. Genialt og enkelt og dødsgodt! Planla to uker reising rundt i Italia i sommer, der hovedmålet var å spise. Dessverre er formen fremdeles ikke bra noe som gjorde at ferien ikke ble optimal da jeg måtte styre unna både gluten, vin, kaffe, hvitløk og desserter. Men man skal tilbake ganske snart og ta igjen det tapte.


Tidenes mest luftige MASCARPONEKREM




Ostelykke. Stekt parmesanrull fyllt med div oster.

Inpirasjonen var ihvertfall stor. Det beste var hos noen venner av familien jeg besøkte som er italienske vegetarianere og økologiske to the bone. Det meste var hjemmedyrket og sesongpreget og ble selvfølgelig servert i leirkrukker. Maten var det viktigste i huset deres og alt sentrerte seg rundt måltidene. Også spiste de så sakte og konsentrert, med hele seg.



Middagsbordet hos familien, masse godbiter




Rustikkt




Når grønnsakene ligger sånn blir du liksom hakket mer inspirert rnn plastbokser i kjøleskapet

btemplates

3 kommentarer:

Christian sa...

Inspirert lagde jeg tomatsaus fra Sølvskjeboka med ferske tomater, og potet-gnocchi.

Til frokost skal jeg har Bruschetta.

Sol sa...

perfect! ble det bra?

Lise Mette sa...

mmmm, ser deilig ut!

Legg inn en kommentar