Pages

Suppekos




Suppe er undervurdert, ihvertfall grønnsakssuppe. Har en forestilling fra barndommen om at det tar en hel dag å lage grønnssakssuppe, og at det dessuten ikke er noe godt. Jeg har finni frem til en kjempegod enkel oppskrift på grønnsakssuppe med kjøtt(heter kanskje ikke grønnsaksuppe lenger da?), som krever minimalt og gir deg en sånn god husmannskost feeling.



Trekk små biter oksekjøtt (bog) i 1liter vann i 45min, putt i små biter (viktig de er små) gullerot, potet,persillerot(dinhakk bittelitt), kålrot og sellerirot oppi. Anse mengden selv. Tilsett en god bunt bladpersille, grovkvernet pepper og kjøtt eller grønnsaksbuljongterning. Smaksett skikkelig så det ikke blir sånn"tam" smak og ikke ihjelkok grønnsakene! Kok i 10-15 min og spis med brød og smør.

Godt og gir godfølelsen

btemplates

1 kommentarer:

Christian sa...

Digg!

Legg inn en kommentar