PizzaPizzaPizza
INGENTING er bedre enn hjemmelaget italiensk pizza, untatt den man kjøper i italia da. Jeg og en kompis inspirert fra jamies italia lagde 4 ulike typer. Har ikke funnet den PERFEKTE deigen ennå, idag er det fyllet som står i sentrum
PIZZA BIANCA MED RICOTTA & PARMA
Pizzabunnen pensles med olivenolje og strøs med havsalt før du sprer over litt ricotta, ristede pinjekjerner,grovkvernet pepper og parmaskinke. Aldri lagd det her før men jeg må si det er den beste pizzaen jeg har spist før kanskje
MARGARITA I ULIKE UTGAVER
tomatsausen er det viktigste!! Finhakk løk og hvitløk og surr det blankt i olivenolje med tørr basilikum og evt litt topmatpure. Tilsett tomatboks, salt og litt sukker. La det surre påsvak varme leenge
Ha sausen på pizzaen når den er avkjølt sammen med fersk basilikum, evt oliven og bøffelmozarella. Legg evt litt parmaskinke på toppen så den bløir god og sprø. MAGISK
POTETPIZZA
Kok poteter, skjær i skiver
olovenolje og havsalt på pizzabunnen, legg på poteter,og dryss over salt, fersk rosmarin og noen klunker olje. Høres kanskje kjedelig ut, men det er rågodt. I italia er det typisk lunsjrett man tar et stykke i hånda, lunsjpizzatykkene som jeg kaller dem bakes med tykkere deig.
HUSK arbeid skikkelig med deigen, kok sausen lenge, smak til og ha på lite fyll :)
2 kommentarer:
Det så skikkelig digg ut!
Og det var det også!!
Hilsen spiste-opp-alt
Potetpizza er undervurdert. namnamnam
Legg inn en kommentar